خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

طرز تهیه آش کلم به چند روش متفاوت


 اش کلم,آش کلم آذربایجان

طرز تهیه آش کلم برگ

 

آش کلم برگ یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. به روش های متفاوتی پخته می شود. در ادامه به چند نوع روش پخت آش کلم اشاره کرده ایم.

 

مواد لازم برای آش کلم :

 کلم پیچ کوچک 1 عدد
 جعفری خرد شده3-4 قاشق غذاخوری 
 پودر نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری
 بلغور1 پیمانه 
 لوبیا قرمز و نخود پخته یک و نیم پیمانه
 پیاز 1 عدد
 رب1 قاشق غذاخوری پر 
  آب جوشیده سماق قرمز و یا ابغوره 1 پیمانه
فلفل سبز تند تازهبه مقدار لازم
پودر فلفل قرمزبه مقدار لازم
نمک و  زرد چوبهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه آش کلم :

برای تهیه ی آش کلم ابتدا پیاز را سرخ کنید، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. سپس رب را اضافه کنید و تفت بدهید.

 

بلغور را اضافه کنید و 1 لیوان آب بریزید در ظرف را ببندید تا بپزد. زمانی که به جوش آمد در قابلمه را بردارید زیرا سر می کند.

 

کلم ها را باریک خرد کنید و بشویید. زمانی که بلغور کامل پخت کلم را اضافه کنید و مقداری آب اضافه کنید در ظرف را تا نیمه ببندید تا کلم ها نرم شوند زمانی که حجم کلم ها کم شد سبزی ها را اضافه کنید و 5 دقیقه بگذارید بجوشد.

 

سپس آب سماق یا آبغوره و نمک را اضافه کنید (برای درست کردن آب سماق: سماق خوشه ای قرمز را در 2 پیمانه آب جوشیده به مدت 30 دقیقه بخیسانید و بعد بجوشانید به قدری که به اندازه 1 پیمانه آب ته ظرف بماند و آن را از صافی عبور دهید) و به آش اضافه کنید در ظرف را بگذارید تا کاملا کلم ها نرم شوند. و بعد نخود و لوبیای پخته شده را اضافه کنید و در ظرف را ببندید هر چه قدر کلم ها پخته تر و نرم تر شوند آش شما خوشمزتر می شود.

سعی کنید حرارت را کم کنید تا آش جا بیفتد.

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش سبزی شیرازی

 

آش کلم آذری:

آش کلم,طرز تهیه آش کلم

طرز تهیه آش کلم آذری

 

مواد لازم : برای 4-5 نفر

 برگ کلم سفید خردشده 1 پیمانه
 بلغور 1 پیمانه
 نخود پخته شده1/2 پیمانه 
 سبزی شامل : تره – جعفری- گشنیز- اسفناج (خرد شده)2 پیمانه 
 پیاز سرخ شده 4 قاشق غذاخوری
 نمک و پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
 زردچوبهنصف قاشق چایخوری
 عصاره ی گوشت2 قرص 
روغنمقدار کم
ماست4-3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه آش کلم آذری :

برای پخت آش کلم آذری، مقداری آب را داخل قابلمه بجوشانید. عصاره های گوشت را داخل قابلمه بریزید و حل کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد