خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

طرز تهیه سالاد اندونزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه

سالاد اندونزی، یکی از انواع انواع سالاد های خوشمزه است. سس سالاد اندونزی باید زیاد باشد. از آن به عنوان یکی از انواع سالاد برای مهمانی می توانید استفاده کنید و سفره تان را رنگین تر کنید.

مواد لازم برای سالاد اندونزی :

 کلم سفید متوسط1 عدد 
 سیب زمینی متوسط3 عدد 
خیارشور  6 عدد
کالباس نصف رول 
 ذرت1 پیمانه 
 هویج رنده شده1 پیمانه 
 نخود فرنگی پخته شده1 پیمانه 
 سس مایونز1 پیمانه 
ماست1 پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد اندونزی :

برای تهیه سالاد اندونزی، کلم سفید را ریز خرد کنید و بشویید و اجازه بدهید آب آن کشیده شود. سپس سیب زمینی ها را آبپز کنید و نگینی خرد کنید. خیارشور را ریز خرد کنید. و کالباس ها را به صورت نگینی خرد کنید و کالباس را درشت رنده کنید. ذرت را بپزید و به داخل آبکش بریزید اجازه بدهید خنک شود.

 

همه ی مواد را مخلوط کنید و سس را آماده کنید. برای تهیه ی سس سالاد اندونزی، ابتدا سس را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید و ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس یکدست شود. و به سالاد اضافه کنید و مخلوط کنید تا سس در تمام قسمت های سالاد ترکیب شود. سپس سالاد را چند ساعت استراحت بدهید تا سس کاملا به خرد مواد برود. و بعد میل کنید. سالاد اندونزی یکی از انواع سالاد گرم است که هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو می شود. 

 

انواع سالاد,سالاد

طرز تهیه سالاد اندونزی 

نکاتی برای تهیه ی سالاد اندونزی :

 بعضی از افراد فلفل دلمه ای ریز خرد شده داخل سالاد اندونزی می ریزند. که کاملا سلیقه ای است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد