خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

طرز تهیه گوشت قلقلی و بادمجان

نحوه درست کردن گوشت قلقلی و بادمجان,طرز تهیه گوشت قلقلی و بادمجان

طرز تهیه گوشت قلقلی و بادمجان

 

مواد لازم برای گوشت قلقلی و بادمجان :

 گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 250 گرم
هویج بزرگ 1 عدد 
پیاز متوسط 1 عدد 
آردنخودچی  1 قاشق پر
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
سماقبه مقدار لازم
رب گوجه1 قاشق
آب2 لیوان
بادمجانبه مقدار لازم
گوجه 2 عدد

 

طرز تهیه گوشت قلقلی و بادمجان :

ابتدا هویج و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید سپس آرد نخودچی و نمک و زردچوبه و فلفل و سماق را با هم ورز بدهید و قلقلی کنید و با شعله زیاد سرخ کنید زیاد سرخ نشود.

 

بعد از روغن خارج کنید و داخل همان تابه رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل بریزید و دو لیوان آب اضافه کنید.

 

وقتی به جوش آمد قلقلی ها را داخل آن بچینید و در ظرف را بگذارید نیم ساعت با شعله ملایم بپزید. اواخر پخت، بادمجان سرخ شده و گوجه را روی آن بچینید.

 

نکته:

به جای گوشت چرخ کرده از مرغ چرخ کرده هم می توانید استفاده کنید.

می توانید بادمجان را در آن حذف کنید.

طرز تهیه آش گوجه

آش گوجه فرنگی یکی از آش های خوشمزه ای است که امتحان آن ضرر ندارد، در آش گوجه ی همدانی از لپه استفاده می شود که در ادامه با طرز تهیه ی آن ها آشنا می شوید.

 

مواد لازم برای تهیه آش گوجه فرنگی :

 سبزی آش (نعنا، جعفری، گشنیز، اسفناج، تره)400 گرم 
 گوجه فرنگی800 گرم 
 گندم پوست کنده1 پیمانه 
 لوبیا چیتی 1/3 پیمانه
 لوبیا سفید 1/3 پیمانه
 لوبیا قرمز 1/3 پیمانه
 نخود1/3 پیمانه 
 پیاز داغ4 قاشق غذاخوری 
سیر داغ1 قاشق غذاخوری
نعنا خشک2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زرچوبهبه مقدار لازم
کشکبرای تزیین

 

طرز تهیه ی آش گوجه :

برای پخت آش گوجه، ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید. آب آن ها را چند بار عوض کنید سپس داخل قابلمه با مقداری آب بپزید. زمانی که حبوبات نیم پز شدند، سیر داغ و پیاز داغ را به آن ها اضافه کنید، تا حبوبات خوشمزه تر شوند.

 

بعد از اینکه حبوبات پخته شدند، گوجه ها را پوست بگیرید و داخل میکسر پوره کنید و به حبوبات اضافه کنید. بعد از 1 ساعت سبزی های خرد شده را به آن اضافه کنید. زمانی که سبزی ها پختند نعنا را سرخ کنید و به آش اضافه کنید. سپس اجازه بدهید تا آش شما جا بیفتد. آش را هم بزنید تا ته نگیرد. و در آخر با کشک و نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

 

  بیشتر بخوانید: نمونه هایی از تزیین آش

 

می توانید گندم را جداگانه و باقی حبوبات را با هم بپزید.

 

طرز تهیه ی کمپوت آلبالو


 

درست کردن کمپوت آلبالو, نحوه ی درست کردن کمپوت آلبالو

بهترین روش تهیه ی کمپوت آلبالو

 

برای نگهداری طولانی مدت میوه ها می توانید از روش کمپوت کردن آن ها استفاده کنید. شما به راحتی می توانید آلبالوهای خود را کمپوت کنید. و از خوردن آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای تهیه ی کمپوت آلبالو :

 آلبالو1 کیلوگرم 
 شکر600 گرم 
 آب3 لیوان 

 

طرز تهیه کمپوت آلبالو :

برای تهیه ی کمپوت آلبالو ابتدا آلبالوها را تمیز کنید و خرابی آن را جدا کنید و ساقه و برگ آن ها را جدا کنید و سپس آن ها رابشویید و اجازه بدهید آب آن ها بروند و خشک شوند.

 

در این هنگام آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله ی گاز قرار بدهید تا آب و شکر حل شود. و آن را کنار بگذارید تا خنک شود. زمانی که آلبالوها خشک شدند آن ها را داخل شیشه ای تمیز و خشک قرار بدهید آن را تکان بدهید تا آلبالوهای زیادی داخل شیشه قرار بگیرند.

 

و بعد از آب شکر سرد شده روی آن ها بریزید تا حدی که روی آلبالوها را کامل بپوشاند و در آن را محکم ببندید داخل قابلمه ای آب بریزید و شیشه های کمپوت را به صورت وارونه داخل قابلمه قرار بدهید و آب باید تا حدی داخل قابلمه باشد که پس از جوش آمدن از قابلمه سر نرود.

 

قابلمه را روی شعله ی متوسط گاز قرار بدهید و اجازه بدهید تا آب 15 دقیقه بجوشد. و بعد از آن شیشه را بیرون بیاورید و به صورت وارونه یک روز در یک جا قرار بدهید.

 

طرز تهیه آش کلم به چند روش متفاوت


 اش کلم,آش کلم آذربایجان

طرز تهیه آش کلم برگ

 

آش کلم برگ یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. به روش های متفاوتی پخته می شود. در ادامه به چند نوع روش پخت آش کلم اشاره کرده ایم.

 

مواد لازم برای آش کلم :

 کلم پیچ کوچک 1 عدد
 جعفری خرد شده3-4 قاشق غذاخوری 
 پودر نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری
 بلغور1 پیمانه 
 لوبیا قرمز و نخود پخته یک و نیم پیمانه
 پیاز 1 عدد
 رب1 قاشق غذاخوری پر 
  آب جوشیده سماق قرمز و یا ابغوره 1 پیمانه
فلفل سبز تند تازهبه مقدار لازم
پودر فلفل قرمزبه مقدار لازم
نمک و  زرد چوبهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه آش کلم :

برای تهیه ی آش کلم ابتدا پیاز را سرخ کنید، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. سپس رب را اضافه کنید و تفت بدهید.

 

بلغور را اضافه کنید و 1 لیوان آب بریزید در ظرف را ببندید تا بپزد. زمانی که به جوش آمد در قابلمه را بردارید زیرا سر می کند.

 

کلم ها را باریک خرد کنید و بشویید. زمانی که بلغور کامل پخت کلم را اضافه کنید و مقداری آب اضافه کنید در ظرف را تا نیمه ببندید تا کلم ها نرم شوند زمانی که حجم کلم ها کم شد سبزی ها را اضافه کنید و 5 دقیقه بگذارید بجوشد.

 

سپس آب سماق یا آبغوره و نمک را اضافه کنید (برای درست کردن آب سماق: سماق خوشه ای قرمز را در 2 پیمانه آب جوشیده به مدت 30 دقیقه بخیسانید و بعد بجوشانید به قدری که به اندازه 1 پیمانه آب ته ظرف بماند و آن را از صافی عبور دهید) و به آش اضافه کنید در ظرف را بگذارید تا کاملا کلم ها نرم شوند. و بعد نخود و لوبیای پخته شده را اضافه کنید و در ظرف را ببندید هر چه قدر کلم ها پخته تر و نرم تر شوند آش شما خوشمزتر می شود.

سعی کنید حرارت را کم کنید تا آش جا بیفتد.

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش سبزی شیرازی

 

آش کلم آذری:

آش کلم,طرز تهیه آش کلم

طرز تهیه آش کلم آذری

 

مواد لازم : برای 4-5 نفر

 برگ کلم سفید خردشده 1 پیمانه
 بلغور 1 پیمانه
 نخود پخته شده1/2 پیمانه 
 سبزی شامل : تره – جعفری- گشنیز- اسفناج (خرد شده)2 پیمانه 
 پیاز سرخ شده 4 قاشق غذاخوری
 نمک و پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
 زردچوبهنصف قاشق چایخوری
 عصاره ی گوشت2 قرص 
روغنمقدار کم
ماست4-3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه آش کلم آذری :

برای پخت آش کلم آذری، مقداری آب را داخل قابلمه بجوشانید. عصاره های گوشت را داخل قابلمه بریزید و حل کنید.

معرکه ترین طعم "سوپ قارچ" را تجربه کنید!

وپ قارچ، یکی از انواع سوپ های خوشمزه است که از آن در مجالس و مهمانی ها استفاده می شود و طرفداران زیادی دارد.

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه

مواد لازم برای سوپ قارچ و خامه :

 خامه زده شده1 لیوان 
  قارچ خرد شده به شکل دلخواه 1 لیوان
 پیاز 1 عدد
 کره 25 گرم
 آرد سفید3 قاشق غذاخوری 
 عصاره مرغ1 بسته کوچک 
 شیر4 لیوان 
آویشن1 قاشق مرباخوری
نمکبه میزان لازم
 فلفل سیاهبه میزان لازم

 

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه :

ابتدا پیاز را رنده کنید و با کره تفت بدهید تا حدی که کمی طلایی شود. سپس قارچ های خرد شده را به همراه فلفل و آویشن اضافه کنید و خوب سرخ کنید. شیر را بجوشانید و بعد از آن عصاره ی مرغ را با کمی شیر داغ مخلوط کنید و به قارچ ها اضافه کنید و هم بزنید. 

 

آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و دوبار الک کنید که داخل سوپ تان گلوله نشود. با همان الک آرد را به آرامی به شیر داغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، سپس به آرامی به سوپ تان اضافه کنید. و اجازه بدهید روی حرارت ملایم بپزد تا کمی غلیظ شود. حرارت نباید زیاد باشد زیرا قارچ داخل سوپ زشت می شود.

 

زمانی که سوپ غلیظ شد، خامه را به آن اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. بعد از اضافه کردن خامه اگر آن را روی شعله قرار بدهید باعث بریدگی خامه در شیر می شود. در پایان روی شیر را با قارچ سرخ کرده و جعفری یا کرفس خرد شده تزیین کنید.

 

سوپ ایتالیایی قارچ و خامه :

طرز تهیه سوپ قارچ,طرز تهیه سوپ قارچ و خامه ایتالیایی

سوپ ایتالیایی قارچ و خامه

 

مواد لازم برای سوپ ایتالیایی قارچ و خامه :

 قارچ300 گرم 
 کرفس خرد شده50 گرم 
 جعفری ساطوری شده یک چهارم فنجان
کره 100 گرم 
 آب مرغ 6 فنجان
 پیاز1 عدد 
 خامه 1 فنجان
 آرد سفید4 قاشق سوپخوری 
شیر6 فنجان
سیرنصف حبه
پنیر گودا150 گرم
آب لیموترشبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه ایتالیایی :

پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید تا شفاف و طلایی شود کرفس را ریز خرد کنید و اضافه کنید سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید. سپس سیر را رنده کنید به مخلوط اضافه کنید.

 

آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را ملایم کرده تا مواد خوب نرم شوند بعد از اینکه پخته شدند سوپ را داخل میکسر بریزید و خوب میکس کنید و دوباره آن را روی شعله ی ملایم قرار بدهید.