مواد لازم برای مرغ ترش :
مرغ | 4 تکه |
گردوی خرد شده | 200 گرم |
سبزی معطر خرد شده | 300 گرم |
رب انار | 3-4 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
سیر | 3-4 حبه |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
آبغوره یا آب نارنج | به مقدار لازم |
طرز تهیه مرغ ترش :
برای پخت مرغ ترش، ابتدا سبزی های پاک شده را بشویید و اجازه بدهید آب آن برود و خرد کنید، سبزی ها نه زیاد ریز باشند و نه خیلی درشت.
مرغ ها را با یک پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه، مزه دار کنید و کنار بگذارید.
پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت بدهید، سیر را رنده کنید و با پیاز سرخ کنید، سبزی های خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. بعد اینکه کمی سرخ شدند رب انار را به آن اضافه کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و گردوی خرد شده به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
مرغ های مزه دار شده را با کمی روغن سرخ کنید خیلی سرخ نکنید که مرغ ها خشک شوند. سپس آن ها را داخل تابه ای بچینید و سبزی ها را لابه لای مرغ ها بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید تا حدی که دوست دارید و زیر شعله را زیاد کنید زمانی که جوشید آن را کم کنید و مرغ با سس آن به خوبی بپزد.
میزان آب خورش به سلیقه ی شما بستگی دارد. مرغ ترش را با کته میل کنید و از خوردن آن لذت ببریزد.
درست کردن مرغ ترش