طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
مواد لازم برای سوپ قارچ و خامه :
خامه زده شده | 1 لیوان |
قارچ خرد شده به شکل دلخواه | 1 لیوان |
پیاز | 1 عدد |
کره | 25 گرم |
آرد سفید | 3 قاشق غذاخوری |
عصاره مرغ | 1 بسته کوچک |
شیر | 4 لیوان |
آویشن | 1 قاشق مرباخوری |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه :
ابتدا پیاز را رنده کنید و با کره تفت بدهید تا حدی که کمی طلایی شود. سپس قارچ های خرد شده را به همراه فلفل و آویشن اضافه کنید و خوب سرخ کنید. شیر را بجوشانید و بعد از آن عصاره ی مرغ را با کمی شیر داغ مخلوط کنید و به قارچ ها اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و دوبار الک کنید که داخل سوپ تان گلوله نشود. با همان الک آرد را به آرامی به شیر داغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، سپس به آرامی به سوپ تان اضافه کنید. و اجازه بدهید روی حرارت ملایم بپزد تا کمی غلیظ شود. حرارت نباید زیاد باشد زیرا قارچ داخل سوپ زشت می شود.
زمانی که سوپ غلیظ شد، خامه را به آن اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. بعد از اضافه کردن خامه اگر آن را روی شعله قرار بدهید باعث بریدگی خامه در شیر می شود. در پایان روی شیر را با قارچ سرخ کرده و جعفری یا کرفس خرد شده تزیین کنید.
سوپ ایتالیایی قارچ و خامه :
سوپ ایتالیایی قارچ و خامه
مواد لازم برای سوپ ایتالیایی قارچ و خامه :
قارچ | 300 گرم |
کرفس خرد شده | 50 گرم |
جعفری ساطوری شده | یک چهارم فنجان |
کره | 100 گرم |
آب مرغ | 6 فنجان |
پیاز | 1 عدد |
خامه | 1 فنجان |
آرد سفید | 4 قاشق سوپخوری |
شیر | 6 فنجان |
سیر | نصف حبه |
پنیر گودا | 150 گرم |
آب لیموترش | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه ایتالیایی :
پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید تا شفاف و طلایی شود کرفس را ریز خرد کنید و اضافه کنید سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید. سپس سیر را رنده کنید به مخلوط اضافه کنید.
آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را ملایم کرده تا مواد خوب نرم شوند بعد از اینکه پخته شدند سوپ را داخل میکسر بریزید و خوب میکس کنید و دوباره آن را روی شعله ی ملایم قرار بدهید.