خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

خریدار روغن سوخته به بهترین قیمت به همراه قیمت هر بشکه روغن سوخته

طرز تهیه خاگینه ساده و خاگینه گل

خاگینه یکی از خوراک های خوشمزه ایرانی است که می‌توان آن را به عنوان پیش غذاهای سنتی یا عصرانه و حتی در صبحانه نیز مورد استفاده قرار داد.

خاگینه یکی از غذاهای سبک و خوشمزه ی ایرانی است که به سبک های کاملا متفاوت پخته می شود در بعضی مناطق آن را شیرین و در بعضی مناطق آن را با سبزیجات طبخ می دهند. روش های تهیه ی آن کاملا متفاوت است می توان آن را هم در فر و هم داخل روغن سرخ کنید. در ادامه با 2 روش شیرین آن آشنا شوید.

 

خاگینه ساده

خاگینه ساده یکی از غذاهای ساده برای شام است. برای شام و یا عصرانه می توانید آن را تهیه و میل کنید.

 

مواد لازم برای تهیه خاگینه ساده:

 تخم مرغ 5 عدد
 آرد 6 قاشق غذاخوری
ماست 5 قاشق غذاخوری 
 بکینگ پودر1 قاشق مرباخوری 

 

مواد لازم برای تهیه شربت خاگینه :

شکر 2 لیوان 
آب 2 لیوان 
زعفران آب کرده  به مقدار لازم

 

دستور تهیه خاگینه ساده :

برای درست کردن یک خاگینه ساده یک کاسه مناسب را انتخاب کنید. سپس تخم مرغ ها را در آن بشکنید و ماست را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شود. سپس بکینگ پودر را به همراه آرد به تخم مرغ ها اضافه کنید و مجدداً محتویات کاسه را به خوبی هم بزنید.

 

یک ماهیتابه مناسب را انتخاب کنید و مقداری روغن در آن بریزید و بر روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید. بعد از داغ شدن روغن حرارت را بسیار کم کنید و محتویات کاسه را داخل ماهیتابه بریزید. بعد در قابلمه را بگذارید و 20 دقیقه به خاگینه فرصت دهید تا یک طرف آن کاملا سرخ شود، بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

 

برای تهیه شربت خاگینه یک قابلمه را انتخاب کنید و شکر را داخل آن بریزید سپس آب به آن اضافه کنید و زعفران آب کرده را داخل آن بریزید. بعد قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم بگذارید تا شکر به صورت کامل در آب حل شود و مقداری غلیظ شود.

 

بعد از اینکه دو طرف خاگینه سرخ شد، آن را از تابه خارج کنید و به شکل دلخواه آن را برش بزنید و پس از خنک شدن شربت خاگینه، آن را بر روی خاگینه بریزید و میل کنید.

 

طرز تهیه خاگینه گل یا خاگینه گیسو :

 

طرز تهیه خاگینه,طرز تهیه انواع خاگینه

طرز تهیه خاگینه گل

 

مواد لازم برای خاگینه گل :

تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 لیوان 
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری 
ماست 2 سوم لیوان
روغن مایع4 قاشق غذاخوری 

 

مواد لازم برای شربت خاگینه :

شکر 2 لیوان سرخالی 
 آب 2 سوم پیمانه
گلاب 1 سوم پیمانه 
زعفران به مقدار لازم 

 

طرز تهیه خاگینه گل :

برای تهیه این نوع خاگینه ابتدا تخم مرغ را بشکنید و آن را با همزن دستی خوب بزنید، زمانی که تخم مرغ یکدست شد ماست را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید اکنون روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید سپس به آرد و وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید سپس با هم روی تخم مرغ ها الک کنید.

 

اکنون همه ی مواد را با دست ورز بدهید مقداری آرد کنار دستتان قرار بدهید و کم کم به آن آرد اضافه کنید تا حدی که خمیر نرم و لطیفی که به دست نچسبد بدست بیاورید.

 

میزان اضافه کردن آرد بستگی به آرد و خمیرتان دارد هرگز به یکباره آرد اضافه نکنید و به میزان کم کم اضافه کنید که خمیرتان سفت نشود.

بعد از اینکه خمیرتان آماده شد روی آن را بپوشانید و به آن 1 ساعت استراحت بدهید.

 

در همین حین به سراغ شربت تان بروید داخل قابلمه ای کوچک شکر را بریزید و بعد آب و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید زعفران را هم اضافه کنید و زیر شعله را روشن کنید آن را هم بزنید که زمانی که شکر کاملا حل شد و مایع شفافی بدست آمد اجازه بدهید کمی بجوشد و بعد زیر شعله را خاموش کنید و آن را کنار بگذارید. تا خنک شود.

 

بعد از گذشت 1 ساعت استراحت روی سطحی صاف را کمی آرد بپاشید و مقداری از خمیر بردارید و با وردنه روی سطح پهن کنید به صورتی که ضخامت خمیر 3 تا 4 میلیمتر شود.

 

سپس برای گل رز از قالب های گرد استفاده کنید برای اینکه خمیر به قالب نچسبد قالب را کمی آرد پاشی کنید و بعد قالب بزنید.

 

سپس گلبرگ های گل رز را با کمی آب بهم بچسبانید و با دست آن ها را حالت بدهید. می توانید از مدل های مختلف هم استفاده کنید مانند بافت گیسویی، یا گل های متفاوت با قالب های متفاوت.

 

پس از اینکه گل ها را آماده کردید آن ها را به صورت وارونه داخل روغن فراوان سرخ کنید. و بعد آن را برگردانید و زیر آن را سرخ کنید بعد از اینکه سرخ کردید از روغن بیرون بیاورید و داخل شربت خنک قرار بدهید.

 

و بعد آن ها را از شربت بیرون بیاورید و با پودر پسته و پودر گردو تزیین کنید.

 

طرز تهیه خاگینه ساده,نحوه ی درست کردن خاگینه ساده

طرز تهیه خاگینه گیسو

 

برای تهیه ی خاگینه به صورت گیسو از خمیر مقداری را به صورت نواری باریک شکل بدهید و آن را به سه نوار یک اندازه برش بدهید و بعد ابتدای آن را به هم بچسبانید و مانند مو آن را ببافید و بعد انتهای آن را باز به هم بچسبانید و مانند روش گل داخل روغن فراوان سرخ کنید و بعد داخل شربت قرار بدهید.

 

نکته برای تهیه ی خاگینه :

 اگر خاگینه با شربت فراوان دوست دارید آن را به صورت داغ داخل شربت سرد قرار بدهید تا شربت زیادی به خودش جذب کند اما اگر دوست ندارید شربت زیادی داشته باشد اجازه بدهید خاگینه ها سرد شود و بعد داخل شربت قرار بدهید.

 

 بعضی افراد خاگینه را با شیره میل می کنند.

طرز تهیه انواع آبگوشت یخنی

پخت آبگوشت یخنی, آبگوشت یخنی همدان

طرز پخت آبگوشت یخنی همدان

 

آبگوشت یخنی یکی از غذاهای محلی شهرهای ایران است که در هر شهری به یک روشی پخته می شود. در ادامه به 3 روش پخت آن اشاره کرده ایم.

 

طرز تهیه آبگوشت یخنی همدان :

 

مواد لازم برای آبگوشت یخنی همدان :

پیاز 2 عدد 
گوشت 500 گرم 
 لپه100 گرم 
 رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپخوری 
 لیمو عمانی 5 عدد
 سیب زمینی3 عدد 
 روغنبه میزان لازم 
 نمک، فلفل، زردچوبه و دارچینبه میزان لازم 
آببه میزان لازم

 

طرز تهیه آبگوشت یخنی همدان :

برای تهیه آبگوشت یخنی همدانی، چند ساعت زودتر لپه ها را در آب خیس کنید. سپس پیاز را خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شوند. لپه ها را آبکش کنید و همراه پیازها تفت بدهید، گوشت را هم اضافه، فلفل و زردچوبه را با مواد تفت دهید و بعد آب را به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدهید تا گوشت بپزد، سیب زمینی را هم پس از این که گوشت تان نیم پز شد اضافه کنید.

 

بعد از اینکه گوشت پخت، رب گوجه فرنگی را در روغن کمی سرخ و به همراه لیموعمانی به آب گوشت اضافه کنید. دارچین را هم می توان در چند دقیقه آخر پخت اضافه کنید صبر کنید تا آبگوشت تان جا بیفتد. این غذا را همچنین می توان با مرغ هم بپزید.

 

طرز تهیه آبگوشت یخنی نخود شیرازی :

 

آبگوشت یخنی,طرز تهیه آبگوشت یخنی

آبگوشت یخنی شیرازی

 

یخنی نخود شیرازی نوعی آبگوشت شیرازی می باشد که حبوبات آن فقط نخود می باشد و بسیار خوشمزه است و آسان پخته می شود و با نان سرو می شود.

 

مواد لازم برای یخنی نخود شیرازی :

 گوشت500 گرم 
 نخود2 لیوان 
 سیب زمینی متوسط 2 عدد
 پیاز بزرگ 1 عدد
 نمک و فلفلبه مقدار لازم
 زردچوبهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه یخنی نخود شیرازی :

برای پخت آبگوشت یخنی شیرازی ابتدا پیاز را خرد کنید و داخل قابلمه با کمی روغن تفت بدهید. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت بدهید و بعد زردچوبه و فلفل و نخود را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد آب روی آن بریزید. و اجازه بدهید تا موادها به خوبی با هم بپزند سپس سیب زمینی ها را بشویید و با نمک به آن اضافه کنید و بگذارید تا آبگوشت جا بیفتد.

 

بعد از اینکه پخت آب آبگوشت را جدا کنید و پوست سیب زمینی ها را جدا کنید و با کلیه ی مواد را با هم خوب بکوبید.

 

طرز تهیه آبگوشت یخنی جهرمی :

 

طرز تهیه آبگوشت های محلی, درست کردن انواع آبگوشت یخنی

پخت آبگوشت یخنی جهرمی

 

مواد لازم آبگوشت یخنی جهرمی:

گوشت 300 گرم
لوبیانصف پیمانه
نخودنصف پیمانه
عدس 1 پیمانه
پیاز 2 عدد 
گوجه فرنگی  4 عدد
کلم قمری 4 عدد 
 سیب زمینی 1 عدد
بادمجان1 عدد
لیموی عمانی4 عدد
ریحان میخکی20 گرم
زردچوبه1-2 قاشق چایخوری
فلفلبه میزان لازم

 

طرز تهیه آبگوشت یخنی جهرمی :

برای پخت این آبگوشت، گوشت را با پیاز و دارچین بپزید و کنار بگذارید. حبوبات را که از شب قبل خیس کرده بودید را به ترتیب از سخت به نرم اضافه کنید تا بپزند. سپس گوشت پخته شده را به حبوبات اضافه کرده و سیب زمینی، گوجه فرنگی، کلم، پیاز را هم اضافه کنید و اجازه بدهید به مدت 30 دقیقه بپزند.

 

بعد از آن بادمجان خرد شده را به همراه لیمو عمانی اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم مجدداً به مدت 30 دقیقه بپزد. تا کاملاً جا بیفتد. زمانی که می‌خواهید آبگوشت را از روی حرارت بردارید ریحان میخکی را اضافه کنید تا عطر ریحان حفظ شود.

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار، یکی از انواع سالاد های معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است. این سالاد جدید و شیک را با سس ورسترشایر سرو می کنند.
مواد لازم برای تهیه سالا سزار:
 نان تست یا نان فرانسوی 3 عدد
 کاهو 1 عدد
 فیله ی مرغ 1 عدد
سیر 1 حبه 
 روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم 
 
مواد لازم برای سس ورسترشایر :
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری 
 سس خردل1 قاشق غذاخوری 
 سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
 آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل به مقدار لازم
 سیر 1-2 حبه
 روغن زیتون با بو 6 قاشق غذاخوری
 پنیر پارمزان رنده شده3 قاشق غذاخوری 

 

طرز تهیه سالاد سزار :
فیله ی مرغ را نصف کنید تا نازک شود و با نمک و فلفل و زعفران مزه دار کنید بعد از گذشت یکی دو ساعت آن را داخل فر قرار بدهید تا گریل شود. دقت کنید فیله ها پخته شوند اما خیلی خشک نشوند. می توانید فیله ی مرغ را با کمی روغن داخل تابه بپزید و کمی سرخ کنید.
 
در همین حین کاهو ها را برگ کنید و با آب بشویید و بگذارید آب آن ها کشیده شود. 
 
سپس سس سالاد سزار را آماده کنید، سس سالاد سزار سس ورسترشایر است. این سس تخم مرغ خام دارد که با سلیقه ی ما ایرانی ها مناسب نیست.
 
بنابراین سس را به این صورت تهیه کنید که سس مایونز و سس خردل  را مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس و سیر رنده شده و نمک و فلفل و آبلیمو و سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
 
در پایان پنیر پارمزان را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در این مرحله سس را بپشید اگر بی نمک بود به آن نمک اضافه کنید و اگر ترشی آن کم بود مقداری سرکه به آن اضافه کنید و در آن را بگذارید و داخل یخچال قرار بدهید.
 
انواع سالاد,سالاد

طرز تهیه انواع سالادهای سزار

 
سپس به سراغ نان کروتان بروید.
 
برای تهیه ی سالاد سزار به نان کروتان نیاز داریم. نان کروتان به نانی گفته می شود که چندین مرتبه پخته شوند و ترد و برشته شوند. 
بهتر است نانی که برای تهیه کروتان می خواهید استفاده می کنید تازه نباشد، اگر نان از قبل مانده ندارید، نان تازه را قبل از تهیه سالاد داخل یخچال قرار بدهید تا کمی سفت شود و پس از آن استفاده کنید.
 
برای تهیه کروتان، ابتدا باید دمای فر را بین 150 تا 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
 
روغن زیتون، نمک و فلفل را به همراه یک حبه سیر له شده داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید و روی نان های تست یا نان فرانسوی بمالید. سپس نان ها را به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید.
 
نان های خردشده را کف سینی فر قرار بدهید و به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا برشته شوند. سپس آن را بیرون بیاورید و باز نان ها را زیر و رو کنید و باز داخل فر قرار بدهید. تا همه ی اطراف آن برشته شوند.
 
طرز تهیه انواع سالاد,سالادها,انواع سالاد ها

طرز تهیه سالاد سزار

 
در حین گریل شدن نان ها کاهوها را نه خیلی ریز و نه خیلی درشت خرد کنید.
 
  بیشتر بخوانید: آموزش انواع سالادها
 
کاهوها را داخل ظرف مورد نظر بریزید و روی آن نان های گریل شده بریزید و بعد مرغ ها را به صورت نواری برش بزنید و روی آن بچینید  و در آخر سس مخصوص را روی آن بریزید و میل کنید.
 
* برای تهیه ی این سالاد می توانید از گوجه هم استفاده کنید.
 
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

دانه کردن ذرت با دست

برای اینکه بلال ها را با دست دانه کنید بهتراست ردیف اول را با چاقو جدا کنید و دانه های ردیف های بعد را با دست به سمتی که خالی است فشار دهید برای راحتی کار بهتر است دانه ها را به سمت پایین فشار بدهید. تا دانه ها از ریشه جدا شوند. این کار را تا پایان بلال انجام بدهید.

 

تهیه ی ذرت از بلال,راه های دانه کردن بلال

دانه کردن ذرت با دست

 

دانه کردن ذرت با سیخ های کوچک :

روشی دیگر که برای جدا کردن دانه های بلال باید استفاده کنید توسط سیخ ها کوچک است بعد از پوست گرفتن آن ها سر سیخ ها را در انتهای دانه های بلال قرار بدهید و فشار بدهید و به سمت جلو حرکت دهید. تا دانه ها از آن ها جدا شوند.

 

نحوه ی فریز کردن ذرت :

بعد از اینکه دانه های ذرت را جدا کردید آن ها داخل ظرف بزرگتری بریزید و روی آن ها آب سرد بریزید، سپس بلال های بدون مغز و پوسته ها و ... روی آن می آیند آن ها را دور بریزید و آب آن ها را خالی کنید و در آخر بلال ها را داخل قابلمه ای آب بریزید لازم نیست آب خیلی زیادی بریزید و آن ها را بجوشانید و بعد چند قاشق شکر و نمک (حدودا برای هر 4 بلال، یک قاشق غذاخوری شکر و یک چهارم قاشق چایخوری نمک) به آن اضافه کنید و بعد از اتمام آب آن اگر ذرت ها پخته بودند نه در حد خیلی نرم، زیر شعله را خاموش کنید و آن را داخل آبکش بریزید و روی آن آب سرد بگیرید و بعد از خنک شدن آن را بسته بندی کنید و در فریزر نگهداری کنید.

 

نکاتی برای دانه کردن ذرت, راههای دانه کردن ذرت

روش فریز کردن ذرت

 

طرز تهیه ی کنسرو ذرت :

اما اگر بخواهید به صورت کنسرو از آن ها استفاده کنید آب داخل قابلمه باید بیشتر باشد و کمی بیشتر از حدی که می خواهید فریز کنید بپزید. در حین پخت حدودا برای هر 4 بلال، یک قاشق غذاخوری شکر و یک چهارم قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و پس از پخت اجازه بدهید ذرت ها خنک شوند و بعد آن ها را با همان آب داخل قابلمه داخل شیشه بریزید و در شیشه را محکم ببندید.

 

شیشه ها را داخل قابلمه بگذارید و قابلمه را حداقل تا نیمه های شیشه آب کنید و روی شعله ی گاز قرار بدهید. اجازه بدهید آب آن حدود 30 دقیقه با حرارت کم بجوشد. و پس از سرد شدن شیشه ها را داخل یخچال نگهداری کنید.

 

روش دانه کردن ذرت,نحوه ی دانه کردن ذرت

طرز تهیه ی کنسرو ذرت

نحوه دانه کردن و نگهداری ذرت

هر فردی می تواند دانه های ذرت مکزیکی را در خانه تهیه کند و از سالم و تمیز بودن آن ها مطمئن شود.

برای تهیه ی ذرت مکزیکی با بلال باید از بلال های مکزیکی که مخصوص ذرت مکزیکی است استفاده کنید، این بلال ها هم دانه های درشت دارند و هم بدون مو هستند. ذرت های مخصوص زودتر می پزند و نرم تر و شیرین تر هستند.

 

هنگام پخت ذرت اگر از نمک استفاده کنید باعث سفت شدن ذرت ها می شود و اگر از شکر استفاده کنید نرمتر می شوند. فصل مناسب این ذرت ها اواخر شهریور و اوایل مهر است.

 

بعضی افراد ذرت را می پزند و بعد آن را دانه می کنند که این روش را اصلا پیشنهاد نمی کنم زیرا سبب له شدن دانه های ذرت می شود.

 

دانه کردن ذرت,روش دانه کردن ذرت

تفاوت ذرت مکزیکی و ذرت معمولی

 

برای جدا کردن دانه های ذرت چند روش وجود دارد که برای شما توضیح می دهیم.

 

جدا کردن دانه های ذرت با چاقو :

برای اینکه دانه های ذرت را جدا کنید یک روش باچاقو است این روش سریع تر انجام می شود اما در این روش دانه های ذرت خرد می شوند. و ظاهر زیبایی ندارند.

 

برای این روش ابتدا، پوست بلال ها را بگیرید و موهای آن را به آرامی جدا کنید که به آن نچسبد و خرد نشوند. سپس چاقو را بین یک ردیف بلالی قرار بدهید و با لبه ی چاقو انتهای آن ردیف را برش بزنید و بعد می توانید به صورت ردیف ردیف با چاقو انتهای آن ها را برش بزنید که در این روش دانه های بلال کمتر خرد می شوند.

 

یکی دیگر اینکه از بالا به پایین چاقو را قرار بدهید و آن ها را برش بزنید در اصل چند ردیف با هم دانه می شوند. در این روش دانه های ذرت زیادی خرد می شوند.

 

نکاتی برای تهیه کنسرو ذرت, روش دانه کردن بلال

دانه کردن ذرت با چاقو